Sunday, May 31, 2015

Road trip Sunnuntai; Cliff Walk






























Aamulla hain Starbucksit kaikille, jonka jälkeen Kitty ja minä lähdettiin CVS:iin pikaostoksille. Sen jälkeen äiti ja isi hakivat meidät autolla ja jatkettiin mansion districtiin. Parkkeerattiin auto ja lähdttiin kävelemään Cliff Walk nimistä kävelyreittiä. Se on 5.6 kilometriä pitkä ja kulkee aivan merenrantaa pitkin. Kitty ja minä päätettiin yli puolen tunnin kävelyn jälkeen etsiä vessa, joten kun näimme yhden valtavan valkoisen talon pihalla todella paljon turisteja, pääteltiin että sielltä täytyisi varmasti löytyä. mentiin sinne ja huomattiin että talon nimi oli The Breakers House ja että sisäänpääsy oli 8 dollaria per hkö (aluksi meiltä velotettiin toisaalta yli 50, kunnes huomattiin ja käytiin vaihtamassa liput). Kävikin ilmi, että tämä talo johon sattumalta olimme päättäneet mennä oli Vanderbilt-suvun talo. Vanderbiltit olivat 1900-luvulla Yhdysvaltojen (ja koko maailman) rikkaimpia ja vaiktusvaltaisimpia sukuja.
Talo oli USKOMATON. Ihan valtava kooltaan, lukuisia huoneita, kalliita ja koristeltuja huonekaluja ja muita sisustustavaroita, ja kaikista mahtavin asia oli se iso pihanurmi talon edustalla ja näköala suoraan merelle. Meillä oli hyin vähän aikaa kiertää talo joten kirjaimellisesti kirmattiin huoneesta toiseen ja väisteltiin turisteja. Siellä ei saanut kuvata mutta yhden kuvan onnistuin nappaamaan aulasta. 
Äidin ja isin hoputtamina (jotka olivat siis jatkaneet Cliff Walkia eteenpäin) lähdimme kävelemään autoa kohti paahtavassa kuumuudessa. Puoli tuntia myöhemmin istahdimme auton eteen nurmikolle varjoon. Odotimme siellä. Kauan. Akku aivan loppumaisillaan. Lopulta saimme yhteyden äitiin ja isiin jotka olivat hieman eksyneet ja jouduimme kävelemään yhdelle ostoskadulle, jossa menimme syömään. Kävelimme yhteensä 12km.
Rolfin cocktail juhlat (Kennedyen entisen kesätalon naapurissa), johon saatiin kutsu joutuivat jäämään välistä sillä koko päivä oli hurahtanut kävellessä. 
Matkan kohteeksi tuli seuraavaksi Connecticut. Matkaeväänä Vegan Macaroonseja (chocolate chip cookie dough), jotka oli super hyviä ja kaikki muutkin tykkäsivät niistä! Aion kokeilla itse valmistaa niitä joku päivä.
Myös smoothieta tuli paljon juotua. Ja vettä. Oli kyllä kuuma ja hikinen päivä.

Kun alkoi pimentyä, päätettiin etsiä hotelli. Ajettiin Massachusettsiin, West Springfieldiin ja yövyttiin jossain hotellissa. Illallista syötiin Olive Gardenissa. Tilasin minestrone keiton.

No comments:

Post a Comment