Sunday, May 10, 2015

perjantai; Of Monsters And Men-keikka

Äiti sattui lukemaan jotain näitä vuokrapapereit ja siellä luki että kaikki taloyhtiön asukkaat saavat käyttää molempien talojen gymejä. Olin tästä super innoissani sillä viereisen talon gymillä on yksi spinning-pyörä, jollaista meidän talon gymissä ei ole vaikka ne muuten ovatkin hyvin samanlaisia ja niissä on lähes tulkoon samat laitteet ja välineet. Mentiin siis aamulla sinne treenaamaan Kittyn kanssa ja oli iiiihanaa päästä pyöräilemään <3 Jonka jälkeen treenasin jalkalihaksia, ja auts nyt sattuu kyllä kävely (typical post-legday...)

Salin jälkeen chillailtiin kotona ja puhuin Annikan kanssa facetimessa. Syötiin välipalaa, jonka jälkeen lähdettiin kohti Orpheum Theateriä, joka on aivan Boston Commonin vieressä. Mentiin sinne katsomaan Of Monsters And Men-konserttia joka oli ihan huippu!
19.30 alkoi lämppäribändi soittamaan ja ne oli todella hyviä! Harmi vain, etten kuullut sen bändin nimeä enkä googlatessakaan saanut sitä selville :(
OMAM alkoi soittamaan noin 1,5h myöhemmin ja vitsi kuinka hyviä he olivatkaan! Lauloivat ja soittivat livenä super hyvin. Se konserttisali oli ihan täynnä ja siellä oli muutenkin huikee fiilis.

Konsertin jälkeen väsyneinä (ja hieman hikisinä koska siellä oli _todella_ kuuma) käväistiin Burger Kingissä ostamassa smoothiet (pieni mango smoothie nam).
Sen jälkeen tavattiin isi ja äiti ja otettiin metro takaisin Cambridgeen ja mentiin kotiin ja nukkumaan.

























No comments:

Post a Comment