Wednesday, May 13, 2015

monday; Duck Tour


Yli tunnin spinning. Kahvi mukaan Voltage Cafeesta.


Matikkaa, ranskan esseiden kirjoittelua.  Lounaaksi fetasalaattia, tuore pitaleipä, hummusta ja porkkanoita. 


Metrolla Prudential Centeriin, siellä suoraan Duck Toursien tiskille ja liput klo 17.30 kierrokselle. Sen jälkeen frozen yogurtit Pinkberrystä (original frozen yougurt w/ raspberries and strawberries).  


17.30 Astuimme sisään upeaan harmaaseen duck boattiimme. 



Meidän guide oli tosi hyvä ja sillä oli hieman sarkastinen huumori. Se kertoi paljon kiinnostavaa tietoa Bostonista ja myös erilaisia hauskoja faktoja (+ heitti paljon vitsejä mm. ex-vaimostaan hahah). Ajettiin siis Back Baystä Beacon Hillin ohi North Endiin jonka jälkeen ylitettiin silta, ajettiin Science Museumin ohi ja tultiin Cambridgen puolelle. Sen jälkeen "ajettiin veteen" ja ajettiin (kelluttiin) siis Charles Riveriä pitkin eteenpäin ja ihailtiin maisemia. Sitten palattiin taas kuivalle maalle ja ajettiin hieman eri reittiä takaisin Prudential Centerille mihin kierros päättyi.







Mentiin syömään illallista kiinalaiseen bistroon Prudential Centerissä ja tilasin wokattuja kasviksia coconut curry kastikkeessa, tofun ja quinoan kera .


Laskua tilattaessa meille tuotiin onnenkeksit jonka sisältä löytyi tämä lappu ja quote. Toi on mun mielestä ihan osuva opetus varsinkin mun kaltaiselle kärsimättömälle ihmiselle, haha.


Otettiin green line metro takaisin Park Street Stationille, eiku hetkonen eipäs otettukkaan kun se metro hajos heti lähdettyään ekalta metroasemalta eikä ehtinyt ajaa kuin ehkä minuutin eteenpäin. Saatiin odottaa ainakin 20 minuuttia hämärässä metrovaunussa paikallaan kunnes tunneliin tuli korjaaja joka yritti korjata asian, onnistumatta siinä. Lopulta metro jouduttiin hinaamaan seuraavalle asemalle eli Copley Stationille. Hypättiin taxiin ja tultiin kotiin.


(Kuljin koko päivän The Soxien lippis päässä, koska halusin paremminsulautua joukkoon hahahah)







No comments:

Post a Comment