Friday, May 8, 2015

keskiviikko

Aamulla kirjoitin sekä yhteiskuntaopin, että enkun esseet ja aloitin kirjoittamaan ranskan esseestä.

13.31 Oli ihana puhua Marcin kanssa kauan facetimessa <3
13.52 Lounas aika, ruokana BATAATTIRANSKIKSIA uujee

16.02 Isillä oli iltapäivä vapaata niin se tuli näkemään meitä ja lähdettiin yhdessä Bostonin keskustaan. Käytiin nappaamassa Starbucks juomat, isi päätti jatkaa edelleen sen "fake-Starbucks-identity"- linjalla ja sanoi nimekseen Storm :-) 



16.16 Käveltiin Kittyn kanssa sisään Boston Public Libraryyn, joka on jättikokoinen. Ulko- ja sisäpuolelta katsottuna se näytti pikemminkin museolta kuin kirjastolta. Käytiin siellä siis printtaamassa konserttiliput.





17.08 Astuttiin sisään Trader Joe'siin pienille ostoksille.

17.50 Lähdetiin kävelemään Newbury Streetiä pitkin ja matkalla käväistiin kurkkaamassa Zarassa ja Dr Martensilla. Sovitin yksiä Dr Martens kenkiä, mutta ne eivät näyttäneetkään siltä kuin mitä olin kuvitellut, niinpä siis kengät saivat luvan jäädä kauppaan. 



18.00 Saavuttiin Boston Common puistoon ("Bostonin Central Park") joka oli henkeäsalpaavan kaunis! Tuonne aion mennä picnicille jonain päivänä kun on aurinkoista.


18.25 Käveltiin Beacon Hillissä ja joinattiin äidin ja isin mukaan. Beacon Hill on niin upeaa aluetta, täynnä kahviloita, putiikkeja ja Irish Pubeja.


Käytiin ostamassa jätskit J.P.Licksin jäätelökaupasta.
19.30 Mentiin äidin kanssa MIT:n yliopistoon, jossa järjestettiin Killian Hallissa ilmainen pianokonsertti. Siellä soitti Daniel Parker, joka on MIT:n opiskelija ja opiskelee pääaineenan pianonsoittoa. Esitys kesti hieman päälle tunnin ja Parker soitti upeasti! Mikä lahjakkuus!
20.45 Mentiin koko perhe syömään ihan meidän kodin viereiseen Kika nimiseen tapas-ravintolaan. Söin salaatin jossa oli pinaattia, lohta, chevre-juustoa, pinjansiemeniä ja omenaa. Yummm

No comments:

Post a Comment