Tuesday, May 5, 2015

maanantai

Eilinen aamu alkoi tunnilla cross traineria, jonka jälkeen suihku ja pieni aamiainen. Sen jälkeen otin matikan kirjat esille ja tein matikkaa 2,5 tuntia, ja sitten vielä luin ruotsia tunnin.




Syötiin lounaaksi äidin tekemää salaattia jossa oli mm. tonnikalaa ja keitettyä kananmunaa ja lähdettiin ulos. Otettiin Red Line Park Street Stationille ja sieltä Green Line Copleylle.
Käväistiin New Balancen kaupassa. Siitä tulikin mieleen, että en tiennytkään että NB on Bostonista kotoisin, sitä näkyy täällä ihan kaikkialla! Kaikilla on New Balancet jalassa, NB on sponsorina kaikissa peleissä ja niiden mainoksia kaikkialla, jopa vuokrattavat kaupunkipyörät ovat (ilmeisesti) New Balancen valmistamia.








Kitty ja äiti menivät käymään Marshallissa, kun taas itse päätin pitää kahvitauon ja istua +28 helteessä Starbucksin terassilla juomassa grande vanilla iced latteani. Samalla juttelin Marcin kanssaa puhelimessa ja katselin maisemia ja ohikulkevia ihmisiä. Kitty joinas mut jonkin ajan päästä ja äiti lähti omille teilleen. Lähdettiin kohti Newbury Streetin Forever21:stä josta tarttui mukaan vain yksi valkoinen paitis (Kitty puolestaan innostui siellä mua hieman enemmän). Newbury Street on IHANA katu, siis ne talot siellä on upeita ja se on täynnä pienii kauppoja, kahviloita, ravintoloita jne ja ihmiset siellä on tosi trendikkäitä.

 Kerrankin mun nimi kirjoitettiin Starbucksissa oikein! Woah



Ainiin joo ennen Forever21:stä käväistiin ostamassa muutamat irtokarkit Sugar Heavenista, jsosa myydään "Candy from all over the world". Yks noista salmiakeista oli ihan ok mutta muut olivat vähän pettymyksiä... ikävöin suomalaista karkkia










Tavattiin äiti Prudential Centerissä ja mentiin syömään illallista 5 Napkin Burger-nimiseen paikkaan. Tilasin Teriyaki Salmon (sushi rice, wilted spinach, sesame - ponzu & mango salsa)
joka oli niiin uskomattoman hyvää ah nam <3



Sitten mentiin ruokaostoksille Star Marketiin. I love grocery shopping haha

 

No comments:

Post a Comment